Basis-plus

Na de drie basislessen van Energieke Scholen zijn er verschillende mogelijkheden om met de resultaten van de leerlingen aan de slag te gaan!

Presentatie resultaten aan de school

2012-04-192010 07 13Niet alleen de groepen die de lessen hebben uitgevoerd, maar ook de andere groepen kunnen veel leren van het programma. Door de TIPS en TOPS tijdens een week- of maandafsluiting te presenteren kunnen ook andere groepen energiezuinige maatregelen of acties om het binnenmilieu te verbeteren uitvoeren.

 

 

Presentatie aan wethouder

Energieke scholen 300dpi 0024 DelftEen van de mogelijkheden is om, eventueel samen met andere scholen die het programma hebben uitgevoerd, de TIPS en TOPS aan de wethouder te presenteren. Wie weet biedt dit ook aanleiding om ‘echte’ maatregelen aan de school op te pakken! De leerlingen kunnen ook een brief aan de wethouder of gemeente schrijven met daarin hun bevindingen

 

Uitvoering kleine maatregelen

2012-04-192010 07 13Uit de TIPS en TOPS komen misschien het treffen van kleine maatregelen, zoals plakken van tochtstrips of isolatiefolie. Niet alles is geschikt om met de leerlingen uit te voeren, maar ga samen aan de slag.

Vraag het NME-centrum in de buurt voor hulp bij bijvoorbeeld het voorbereiden van een bezoek aan de wethouder.

 

Downloads